Ny hårfärg!

Mitt hår fick sin vår-nyans där det ser ut som att det är fett hela tiden så det blev en tripp till affären där jag införskaffade två nya hårfärger. En blond eftersom det var meningen men även en som jag var osäker på om jag skulle vågade använda. En färg jag aldrig använd förut, jag har haft många onaturliga färger men aldrig denna som räknas som naturlig. Jag har haft allt från rosa, (onaturlig) röd, blå, lila osv osv men nu införskaffades en färg om hette Golden Brown. Jag har aldrig haft brunt hår.

Igår vid omkring 21:30 så påbörjade jag färgningen och som alltid när det blir en totalt annorlunda färg så vet jag inte om jag gillar det eller inte. Färgen i sig är skitsnyggt på mitt hår men om det passar just Mig har jag inte riktigt bestämt ännu. Jag ska boka in en tid hos frissa nganska snart för att klippa till en lite mer "spetsig" (kanske 1½cm kortare) frisyr och då tror jag nog att det kommer passa bra!
 
Den blev mycket rödare än jag tänkt men jag skulel gissa på att det kanske beror på att vi har en röd ton i min släkt. Bror min exempelvis får ju rött skägg när han spar ut det, blond hår med rött skägg, väldigt snyggt ;)
 
En bild på håret kanske kommer när jag varit hos frissan!
Det är ungefär den här färgen fast aningen mer rött.
 bildkälla

Tyst på bloggen

Jag vet att det var varit väldigt tyst på bloggen den senaste tiden.
Ena skälet är väl egentligen att jag inte vill putta ner nedräkningen til lstudenten, hehe... men egentligen beror det på att jag helt enkelt inte har kännt något behov av att skriva av mig den senaste tiden, även om det är enormt mycket stress i skolarbetet så mår jag bra.. Det är fortfarande väldigt oklart om jag ens kommer kunna ta studenten med fullständigt dokument eller inte men jag kämpar på, jag kämpar verkligen. Jag klarar knapt av att hålla huvudet över ytan men jag kämpar.

Det är en enorm sorg och stress att känna att trots att man kämpat hårt så kanske det inte ger resultat, såhär efterråt önskar jag att jag inte gick in i väggen med min depression för då hade det aldrig varit oklart om jag skulle få mina betyg eller inte. Men nu står jag här men en hel termin att ta igen på ett knapt halvår där jag dessutom kämpar med sista terminen på min hela skolutbildning.

När jag jom tillbaka till skolan efter min termin långa sjukskrivning så var det sagt att jag kunde läsa igen det jag inte hunnit Efter jag tagit studenten men så när jag började 3:an så kom chocken... Det stämde inte alls! Man kan i stort sett säga att skolans ledning ljugit mig rakt upp i ansiktet då eftersom jag tillhör den sista årskursen med gamla betygsystemet (IG-MVG) så kan jag inte läsa en termin efterråt eftersom det är ett helt annat system (F-A) och mina kurser inte ens skulle finnas kvar då.
Så jag blev fast med att läsa 3 terminers arbete på endast 2 terminer, det kanske inte låter så mycket men när man läser den linjen jag gör så förstår man att det är det. Många grupparbeten kommer jag måste göra helt själv, bland annat ett stort filmarbete.

Men trots denna stress mår jag ändå bra jag har lämnat 2012 bakom mig även om det finns vissa detaljer som inte är avslutade, som att mitt ex är skyldig min familj pengar från när han bodde här samt en av mina råttburar som han låtit sina råttor förstöra, men jag har inte orken att ens se åt hans håll just nu.

Så ja, det är väl därför det varit så extremt tyst den senaste tiden. Jag ska försöka bli lite mer aktiv men jag tvivlar på att ni som läser min blogg vill läsa om meningslösa "idag har jag gjort det här"-inlägg, jag vet att det är extremt tråkigt att läsa om så jag kommer skona er från den pinan, haha.