15år av skola!

Nu är det äntligen över! Efter 15 år av skola och förberedelser kastas jag ut i arbetslösheten!
Från 6års till 3:an i gymnasiet (2 extra år inräknade pga linjebyte) totalt 15 år av slit och nu är det äntligen över! På fredag sparkas jag ut tillsammans med resterande treor på JohnBauer/JB gymnasiet!

De 5 senaste åren på gymnasiet har resulterat i: 9 G, 13 VG, 4 MVG och 3 IG (sistnämnda är självmant valda) Hade jag inte gått på min första skola så hade det skilt en aning, 8 G och 5 MVG eftersom datorkunskapen vi hade på första gymnasiet var av sån dålig kvalité att betyget följde kursens standard. Läste om kursen på nya skolan dock utan att få betyg eftersom jag redan erhållit G (hade det varit IG hade jag kunnat läsa upp det)
IG:na beror endast på att Matte B endast innehöll Ekvationer URK! Det är det värsta jag vet samt det jag är sämst på inom matte... Varför just Ekvationer?! Kunde inte Matte B gått ut på procent eller något annat roligt? :c Jag trodde jag skulle klara av det men jag failade rejält på sista provet och orkade inte med att göra om allt.
De andra två beror helt på läraren, jag klarade mentalt inte av att läsa denna persons kurser. Någonting krockade rejält och jag klarade inte av denne som person. I och med det så tog jag hellre IG än att må dåligt över att sitta i samma klassrum som denne. Vad värre var att efter ett tag blev denna lärare väldigt involverad i klassen, jippi..

MEEEEN nu är det över! Betygen är satta! Känns skönt i hjärtat, ingen mer ångest eller risker för att bryta ihop i dennes närvaro igen :) ♡ ♡ ♡

På fredag blir det fest! Eller ja, fest och fest, FIRANDE!
Släkt och vän kommer förbi och firar med gott grillat och diverse godsaker! WHOO!

Vi ses i arbetslösheten!
Peace out!